Din erfarne partner indenfor klimaløsninger til byggeriet

TechoKlima har mange års erfaringer med klimaloft løsninger til det danske byggeri.

Vi har markedets bredeste og mest fleksible produktsortiment til komfortkøling og opvarmning.

TechoKlima tilbyder en lang række produkter indenfor:

Kølelofter, klimalofter (køl/varme), strålevarme og varmekalorifere.

Det kan du forvente af et samarbejde

Vi har mange års erfaring med design og projektering af strålevarmeanlæg, kølelofter og varmekaloriferer til det danske byggeri.

Vi designer og sælger energi optimale komfort køleløsninger og varmeløsninger med fokus på bl.a. lav driftsøkonomi og med respekt for bygningers arkitektoniske udtryk.

Gennem nært samarbejde med arkitekter, rådgivende ingeniører, energirådgivere og VVS branchen, sikrer vi markedets bedste klimaløsninger til kontorer, showrooms, butikker, biblioteker, banker, hoteller, idrætshaller og industribygninger mv.

Hos Techoklima er det vores 1. prioritet, at tilbyde netop den løsning, der er mest optimal for dig og dit projekt. 

 

Viden og erfaring

Hos TechoKlima har vi næsten 25 års erfaring med salg og projektering af indeklimaløsninger til det danske byggeri.
Når du vælger at samarbejde med os, er du derfor sikker på, du får projektforslag og data, der er veldokumenteret og tilpasset det danske klima og behov.

Et fleksibelt samarbejde

Vi bestræber os altid på, at tage udgangspunkt i dine ønsker og vores store erfaring med at tilbyde klimaløsninger til det danske byggeri.

Da vi har markedets bredeste program af strålevarmeløsninger og komfort køleløsninger, kan vi altid finde en løsning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Og med selvfølgelig med afsæt i respekt for det arkitektoniske udtryk, du ønsker i netop dit projekt.

Kvalitet du kan regne med

Hos TechoKlima er det vigtigt for os, at vore produkter har lang levetid, minimale driftsomkostninger, lavt lydniveau og giver det bedst mulige indeklima.

Derfor kan du være sikker på, at de produkter, du køber hos os, uanset om det er egenproducerede varer eller agenturer fra andre producenter, at de opfylder vore høje krav til fremstilling, lave serviceomkostninger under drift og lang levetid.

Tryghed i leverancen

Hos TechoKlima "slipper" vi dig ikke, så snart produkterne forlader virksomheden, men følger med på sidelinjen, så længe du ønsker det.

Det betyder, at vi f.eks. gerne kommer på byggepladsen (uden beregning) i hele Danmark og instruerer jeres personale i montage mv., hvis det ønskes.
Ligeledes deltager vi gerne i eventuelle byggemøder, hvis der er behov for dette, og vi er aldrig længere væk end et telefonopkald.

Vi er også behjælpelige omkring projektering af vore produkter, så du er sikker på, du afleverer et velfungerende og driftsoptimalt anlæg til din kunde.

Det er det, vi kalder "Tryghed i leverancen".

Styrk dit indeklima og spar på driftsomkostningerne

Vidste du, at driftbesparelsen ved strålevarme typisk ligger på 25-35% i forhold til luftopvarmning? 

Desuden bidrager et godt indeklima til øget motivation, højere produktivitet og færre sygedage blandt medarbejderne. 

Med en professionel klimaløsning fra TechoKlima, er du sikret minimale driftsomkostninger og optimal arbejdskomfort. 

Kontakt os, så vi kan lave et gratis projektforslag til, hvordan du kan konventere opvarmningsformen om til strålevarme.

Kontakt os og hør mere

Kom i godt selskab

Vores kunder spænder bredt. Nogle i samme branche og andre i en særlig niche. Med andre ord: Vi producerer klimaløsninger til alle typer af virksomheder. Små som store.

Professionelle løsninger til unikke behov

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.

+20

års erfaring

+500

gennemførte projekter

100%

danskejet virksomhed

3x

Børsen Gazelle

Lad os tage en snak om dit projekt

Står du overfor en konkret udfordring - eller har du et specifikt projekt i tankerne? Vi regner gerne på det. Det er både gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Kontakt vores rådgiver

Bliv ringet op indenfor 24 timer

Per Andersen

Direktør

smartphone+45 20 77 29 02

phone+45 39 15 71 11

mailper@techoklima.dk

Per Andersen

keyboard_arrow_up