Køleløsninger

KMD Aalborg

Køleloft type K

TechoKlima A/S har leveret Kølelofter til KMD i Aalborg , så man kan imødegå den store varmebelastning fra de store glasfacader i mellembygningen.

Udfordringen

Da man skulle opfører den store glasbygning der forbinder de to kontorbygninger, var man bevidst om, at varmebelastningen fra de store glasfacader kunne blive en udfordring.

Løsningen

Man valgte at installere de højtydende kølelofter, tpe K fra TechoKlima, da en af køleloftets gode egenskaber er, at den store lofthøjde ikke har indvirkning på effektiviteten i disse lofter.
Samtidigt er K-lofterne et estetisk godt valg, da de kan indpasses i loftkonstruktionen på en måde, så de ikke dominerer helhedsindtrykket i denne smukke bygn ning.

Optimal komfort

Minimal luftcirkulation

Ingen træk & støj

Relateret tilbehørsprodukter

Strengreguleringer og fleksible tilslutningsslanger

TechoKlima er ikke bare produktleverandør.
Vi ser os selv som samarbejdspartner og følger projekterne nøje fra sidelinien. 
Vi deltager gerne i byggemøder og giver råd og vejledning omkring montage og tilslutning med videre, så du kan aflevere et perfekt og velfungerende system til din kunde.

Per Andersen

Direktør, TechoKlima A/S

Lad os tage en snak om dit projekt

Står du overfor en konkret udfordring - eller har du et specifikt projekt i tankerne? Vi regner gerne på det. Det er både gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Kontakt vores klimarådgiver

Bliv ringet op indenfor 24 timer

Per Andersen

Direktør

smartphone+45 20 77 29 02

phone+45 39 15 71 11

mailper@techoklima.dk

Per Andersen

keyboard_arrow_up