Privatlivspolitik

Betingelser for nyhedsmails og behandling af persondata

 

HVEM ER TECHOKLIMA?

Ved din tilmelding accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger. Ved din tilmelding accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os: 

Techo A/S
(reg. binavn: TechoKlima A/S)
Rømersvej 14
DK 7430 Ikast
Tel.: +45 97 15 71 00
Fax: +45 97 15 71 10
info@techoklima.dk

Reg.nr.: A/S 232 481
CVR nr.: DK 19610276

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på  info@techoklima.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev indeholder seneste nyheder omkring:

  • Produkter
  • Events og invitationer
  • Messer
  • Inspiration og cases

Vi sender kun nyhedsbreve til dig, når vi har noget nyt og relevant indhold.

Du kan altid framelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det "unsubscribe" link, der medfølger hvert nyhedsbrev eller sende din forespørgsel til mailadressen ovenfor. 

 

PERSONOPLYSNINGER OG HVAD VI BRUGER DEM TIL

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev afgiver du din mailadresse. Vi anvender disse oplysninger til at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt. 

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene - herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne og om der klikkes på links opsamles af vores it-system i anonymiseret form.

Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan tilpasse og udvikle indholdet efter modtagernes interesser.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f. 

Med vores nyhedsbrev ønsker vi at skabe interesse om TechoKlima samt servicere vores kunder med relevante og værdifulde indsigter.  

  

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER?

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.

 

Videregivelse af dine oplysninger

Vi benytter os af MailChimp som platform til at udsende nyhedsbreve fra.
MailChimp må derfor anses som databehandler, imens TechoKlima er dataansvarlig.
Læs mere om vores overførselsgrundlag under næste punkt.

 

Overførsel af oplysninger til 3. lande

Da vi bruger MailChimp, der er placeret i USA, som platform til udsendelse af nyhedsbreve, overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU / EØS.
Vi kan oplyse, at MailChimp er medlem af Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor overførselsgrundlaget for vores overførsel af dine personoplysninger til MailChimp.

Læs mere her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

 

Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v. 
  • Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig, slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.
  • Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om, at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet. 
  • Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18. 
  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. 

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk

keyboard_arrow_up