Klimaløsninger

DEIF Skive

Klimaloft type K

TechoKlima A/S har leveret klimalofter med både køl og varmefunktion i samme loft til Deif administrationsbygning i Skive. Administrationen er udbygget adskellige gange i løbet af årene og hver gang er valget faldet på TechoKlimas K-lofter.

Udfordringen

Deif ønskede en løsning, der virke ved hjælp af grundvandskøling og samtidigt ville man gerne have varmesystemet  integreret i løsningen, så radiatorer kunne undgås, da dette giver mere fleksibel brug af kontorer.

Løsningen

Løsningen blev TechoKlima Klimaloft type K i udført i perforerede loftpaneler med akustisk dæmpning. Dette har bidraget til et fantastisk indeklima, hvor loftet regulerer rumtemperaturen uanset belastning fra vejret og brugen af lokaler, så ensartet temperaturer opnås året rundt.

Optimal komfort

Minimal luftcirkulation

Ingen træk & støj

Relateret tilbehørsprodukter

Strengreguleringer og fleksible tilslutningsslanger

TechoKlima er ikke bare produktleverandør.
Vi ser os selv som samarbejdspartner og følger projekterne nøje fra sidelinien. 
Vi deltager gerne i byggemøder og giver råd og vejledning omkring montage og tilslutning med videre, så du kan aflevere et perfekt og velfungerende system til din kunde.

Per Andersen

Direktør, TechoKlima A/S

Lad os tage en snak om dit projekt

Står du overfor en konkret udfordring - eller har du et specifikt projekt i tankerne? Vi regner gerne på det. Det er både gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Kontakt vores klimarådgiver

Bliv ringet op indenfor 24 timer

Per Andersen

Direktør

smartphone+45 20 77 29 02

phone+45 39 15 71 11

mailper@techoklima.dk

Per Andersen

keyboard_arrow_up